Akupunktur – Stress

Online booking

Flere undersøgelser viser at flere og flere danskere rammes af stress. Der er forskellige årsager til at stress udvikles, men symptomerne er ofte at de er vedvarende.

Det er vigtigt at lytte til sin krop og opfange de signaler den forsøge at fortælle. Symptomerne på stress er mange – de mest almindelige er anspændthed, voldsomme humørsvingninger, søvnløshed, angst, koncentrationsbesvær og hovedpine.

Derudover kan det sætte sig dybere efter en længere periode med stress. Det kommer ofte til udtryk med hjertebanken, forhøjet blodtryk, dårligt immunforsvar, smerter i kroppen eller udvikling af livstruende sygdomme.

Ved hjælp af akupunktur behandler vi de områder, der er i ubalance, dermed får din krop ressourcer til at bekæmpe den stress og de stresssymptomer, der slider på dig. Resultaterne af behandling af stress og relaterede sygdomme med akupunktur er rigtig gode.
Når du bruger akupunktur, som behandling af stress og stresssymptomer vil du opleve, hvordan din krop stille og roligt genvinder sin energi og kommer i balance igen.

Akupunktur mod stresssymptomerne er effektive, men det kræver en livsændring, for at nå til bunds med lidelsen.
Akupunktur kan genoprette balancen i både krop og sind. Den virker afslappende og beroligende, som er effektivt mod stress.

Behandlingen kan tage op til 60 minutter og jeg anbefaler mellem 6-8 behandlinger.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

Mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.