Akupunktur: Afvænningsforløb mod Stofmisbrug

Online booking
Akupunktur mod allergi i Randers fra akupunktør Teresa Baggins

Mange oplever problemer med stofmisbrug af den ene eller anden form. Hvad end det omhandler nikotin (smøger) eller hash. Jeg bruger akupunktur i mit afvænningsforløb mod stofmisbrug af de mildere stoffer.

OBS: Hvis du oplever problemer med hårdere stoffer såsom: Heroin, Morfin, Kokain m.m. så skal du søge hjælp hos egen læge.

Mit akupunktur forløb skal afhjælpe dig med dine vanedannelser så du kan få din livskvalitet igen! Kontakt mig i dag og book din tid på telefon: 22 89 89 13, på mail kontakt@teresa-baggins.dk, eller book din tid direkte online.

Akupunktur hjælper med at bekæmpe afhængighed!

Her er der tale om nikotin, hash, marihuana, skunk og hasholie. Jeg anvender akupunktur punkter i øret mod afhængighed. Derudover anvender jeg et punkt rettet mod leveren, da den belastes af stofferne. Binyrerne behandles også for at udløse endorfiner og så anvender jeg også i et punkt som beroliger og virker afslappende i kroppen.

Jeg anvender 5 ASP-nåle med plaster henover i hvert øre. Du vil opleve utilpashed ved indtagelse af stoffer, mens nålene er i.

Hvis du trods dette alligevel fortsætter, vil nålenes effekt til sidst ophæve.

Vi vil tage en snak om de bagvedliggende problemer som ofte er årsagen til stofmisbrug samt om hvordan vi kan ændre vaner.

ASP-nålene skal sidde i ørene i minimum 14 dage. Hvis en skulle falde ud, skal du komme ind i klinikken og få en ny i. Efter 14 dage vil nålene selv falde ud eller tages ud.

Book en tid til mit afvænningsforløb i dag!

Kontakt mig i dag og start forløbet! Jeg sidder klar til at starte din behandling med det samme så du kan få den gode livskvalitet igen!

Book din tid online, og start forløbet i dag – eller henvend dig i min klinik i Randers!

Det kræver flere behandlinger. Efter en måned aftaler vi om der skal en behandling til – alt afhængig af første behandlingsresultat.

Behandlingen varer op til 45 min.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

Mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.