Hej med dig!

Jeg hedder Teresa og er 36 år. Jeg bor i et hyggeligt byhus i Randers midtby sammen med min mand og vores tre skønne døtre. Vi elsker at rejse verden rundt sammen!

Jeg er uddannet sygeplejeske og har flere års erfaring på akutmodtagelsen samt på et akut psykiatrisk afsnit. De sidste par år har jeg arbejdet en dag om ugen som sygeplejerske ved siden af klinikken i Randers. Jeg vil meget gerne fortsætte med begge dele.

Jeg er derudover uddannet akupunktør og har gennemført en solid uddannelse i akupunktur hos Læge Kjeld Bruun Jensen. Uddannelsen er RAB-registreret (Registreret alternativ behandler), hvilket betyder at jeg opfylder en lang række krav i forhold til uddannelsen.

Jeg besidder viden og erfaring i vestlig naturvidenskab og i traditionel kinesisk medicin. Jeg går i begge verdener hver eneste dag. Dette gør at jeg kan kombinere to videnskaber i mine behandlinger og hermed tilpasse behandlingen præcis efter dig og dine behov. Jeg har en holistisk tilgang i mine behandlinger. Jeg er hverken til det ene eller til det andet, men til begge dele. Dette gør også at vi sammen opnår det optimale resultat.

Udover sygepleje og akupunktur, anvender jeg også akupressur i mine behandlinger.

Du kan forvente at jeg møder dig med forståelse og respekt for din situation. Jeg lægger stor vægt i klar kommunikation, så du altid ved præcis hvordan din behandling foregår. Du kan altid føle dig tryg ved min behandling.

Jeg glæder mig til at møde dig her i min klinik i Randers.

Tak fordi du læste med!

Kærlig hilsen

Teresa

KONTAKT:

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-registreret akupunktør

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C.

Telefon: 22 89 89 13

Email: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.