Hej med dig!

Jeg hedder Teresa og er 36 år. Jeg bor i et hyggeligt lille byhus i Randers midtby sammen med min mand og mine 3 døtre. Vi elsker at rejse verden rundt, møde nye mennesker og opleve og lære om forskellige spændende kulturer!

Jeg er uddannet sygeplejeske og har flere års erfaring på akutmodtagelsen samt på et akut psykiatrisk afsnit. De sidste par år har jeg arbejdet indenfor børneområdet og det er jeg rigtig glad for. Jeg vil gerne fortsætte med at arbejde med børn ved siden af min klinik i Randers.

Jeg er derudover uddannet akupunktør og har gennemført en solid uddannelse i akupunktur hos Læge Kjeld Bruun Jensen. Uddannelsen er RAB-godkendt (Registreret alternativ behandler), hvilket betyder at jeg opfylder en lang række krav i forhold til uddannelsen.

Jeg har både viden og erfaring i vestlig naturvidenskab og i traditionel kinesisk medicin. Dette gør at jeg kan kombinere disse to videnskaber i mine behandlinger og hermed tilpasse behandlingen præcis efter dig og dine behov. Dette gør også at vi sammen opnår det optimale resultat.

Udover sygepleje og akupunktur, anvender jeg også akupressur og cupping i mine behandlinger.

Du kan forvente at jeg møder dig med forståelse og respekt for din situation. Jeg lægger stor vægt i klar kommunikation, så du altid ved præcis hvordan din behandling foregår. Du kan altid føle dig tryg ved min behandling.

Jeg glæder mig til at møde dig her i min klinik i Randers.

Tak fordi du læste med!

Kærlig hilsen

Teresa

KONTAKT:

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C.

Telefon: 22 89 89 13

Email: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.