Professionel privat sygepleje i Randers midtby – en stabil og nærværende sygeplejerske med holistisk tilgang

Velkommen til min klinik i hjertet af Randers, hvor jeg som autoriseret sygeplejerske tilbyder dig personlig privat sygepleje.Grundig og kvalificeret sygepleje

Jeg hedder Teresa Baggins og er uddannet sygeplejerske. Mit mål er at skabe et trygt og komfortabelt miljø for dig som har brug for professionel sygepleje, hvor nærvær og tryghed er i fokus. I min klinik tilbyder jeg private sygeplejeydelser. Uanset om du har behov for sårpleje, medicinadministration, opfølgende behandlinger eller anden form for specialiseret pleje, er jeg her for at imødekomme dine individuelle behov.


Holistisk tilgang

Udover at arbejde som sygeplejerske, er jeg også uddannet akupunktør (RAB-godkendt). Jeg er hermed uddannet indenfor traditionelt kinesisk medicin, hvor det er essentielt at se på det hele menneske. Jeg forstår vigtigheden af en holistisk tilgang. Derfor tager jeg mig tid til at lytte til dine tanker, bekymringer og skræddersyr min sygepleje for at imødekomme netop dine specifikke krav og ønsker.


Hvorfor vælge mig
  • Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør med solid uddannelsesmæssig baggrund samt mange års arbejdserfaring indenfor begge fag.
  • Jeg yder kvalitetspleje med omsorg, stabilitet og professionalisme.
  • Ydelser som er tilpasset dine individuelle behov.
  • Praktisk beliggenhed i Randers midtby.


Book din tid hos mig

Prioriter din sundhed og oplev en personlig, kvalitetsorienteret plejeoplevelse. Kontakt mig nu, og lad os sammen sikre din sundhed og trivsel. Book en behandling via mit online booking system, telefon: +45 22 89 89 13 eller send mig en e-mail på kontakt@teresa-baggins.dk

Jeg glæder mig til at tage imod dig!Som din private sygeplejerske i Randers tilbyder jeg hjælp inden for følgende områder: