Akupunktur – Børn

Online booking
Akupunktur mod allergi i Randers fra akupunktør Teresa Baggins

I klinikken behandler jeg også børn og unge med akupunktur. Hvis dit barn døjer med smerter eller andre problemer i hverdagen kan akupunktur gøre en forskel. Akupunktur kan hjælpe børn i bedring på mange områder på samme måde som voksne: angst, smerter, søvnbesvær, astma, eksamensangst eller andet.

Er det sikkert at behandle børn med akupunktur?

Børn og unge responderer meget godt på akupunktur. Akupunktur til børn er blevet mere udbredt, da det er bivirkningsfrit og der er ingen risici ved behandlingen. Derudover er børn som regel lettere at behandle med akupunktur end voksne.

Jeg arbejder som sygeplejerske til dagligt indenfor børneområdet. Det er vigtigt for mig at børnene mærker tryghed, omsorg og nærvær i mine behandlinger. Jeg tager hensyn til det enkelte barn og dets behov.

Hvordan kan akupunktur hjælpe børn og unge?

Problemerne som børn lider under er oftest enkeltstående i modsætning til voksnes mere komplekse problemer, som er konsekvensen af et langt liv med forskellige skader, gener, lidelser og sygdomme.

Akupunktur kan tilbyde et hurtigt, effektivt og sikkert alternativ til den vestlige farmaceutiske behandling af børnelidelser. Jeg kan kombinere behandlingen med akupressur, som er tryk i stedet for nålene.

Akupunktur kan blandt andet bruges mod:

  • Astma
  • Allergi
  • Angst
  • Smerter
  • Eksem
  • Eksamensangst
  • Søvnbesvær

og meget med mere.

Kontakt mig og hør mere om hvorvidt jeg kan dit barns udfordringer kan blive behandlet med akupunktur i Randers.

Hvor gammel skal mit barn være for at få akupunktur?

Man kan behandle børn i alle aldre med akupunktur, selv de helt nyfødte. Jeg tilbyder akupunktur til børn fra 6-7 års alderen i klinikken.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

Mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.