Tennisalbue

Online booking

Lindring af tennisalbue gennem akupunktur i Randers

Er du plaget af smerten fra tennisalbue? I min klinik i hjertet af Randers tilbyder jeg professionel akupunkturbehandlingerRAB-godkendt akupunktør og autoriseret sygeplejerske sikrer tryghed og dækning af Sygesikring Danmark og sundhedsforsikring

Jeg hedder Teresa Baggins og jeg er udført autoriseret sygeplejerske samt RAB-godkendt akupunktør. Mine behandlinger opfylder høje kvalitetskriterier og er dermed er de berettigede til dækning under Sygesikring Danmark samt de fleste sundhedsforsikringer.


Hvordan kan akupunktur hjælpe mod tennisalbue

Tennisalbue, også kendt som lateral epikondylitis, er en smertefuld tilstand, der ofte påvirker personer som laver gentagne bevægelser i armen. Dette resulterer i en overbelastning af det berørte område. Akupunktur er en effektiv og naturlig metode til at lindre symptomerne og fremskynde din helingsproces.

Ved at anvende tynde nåle på nøje udvalgte akupunkturpunkter stimulerer jeg din krops naturlige helingsmekanismer. Dette bidrager til at reducere inflammation, lindre dine smerter og forbedre din blodcirkulation i det berørte område. Akupunkturens virkning går ud over symptomlindring og behandler også de underliggende årsager til tennisalbue.


Her kan du læse en evidensbaseret artikel om albuesmerter af Læge Palle Rosted:

http://www.akupunkturnyt.dk/wp-content/uploads/2018/11/Afsnit-4-Albuesmerter.pdf


Hvorfor vælge min klinik i Randers
  1. Professionel akupunktør: Som autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør er jeg specialiseret i at kombinere medicinsk ekspertise med traditionel kinesisk medicin for at levere omfattende og effektiv behandling.

  2. Dækning af Sygesikring Danmark og sundhedsforsikringer: Mine akupunkturbehandlinger er berettigede til dækning under Sygesikring Danmark, og de fleste sundhedsforsikringer.

  3. Central beliggenhed i Randers: Min klinik er placeret i midten af Randers, hvilket gør det nemt for dig at få adgang til professionel og personlig behandling.


Besøg mig i min klinik

Jeg har set og forstår, hvor belastende tennisalbue kan være, og jeg kan hjælpe dig med at genoprette din livskvalitet med akupunktur.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør


Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.