Afvænningsforløb mod stofmisbrug

Online booking
Akupunktur mod allergi i Randers fra akupunktør Teresa Baggins

Akupunktur mod stofmisbrug – en naturlig tilgang til afvænning

Som autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør tilbyder jeg helhedsorienterede behandlinger til sundhedsudfordringer. Brugen af akupunktur er en effektiv metode til at støtte dig som er i kamp mod stofmisbrug.

 

Semi-permanente øreakupunkturnåle – en effektiv behandling til afvænning

Mit behandlingskoncept fokuserer på anvendelsen af semi-permanente øreakupunkturnåle. Disse 5 nåle placeres omhyggeligt i hvert øre og forbliver på plads i mindst 14 dage. Nålene sikrer en konstant stimulering af akupunkturpunkter, hvilket kan have en positiv indvirkning på din krops naturlige balance og modstandskraft mod dit stofmisbrug.

 

Hvordan virker akupunktur mod stofmisbrug

Behandlingen er til dig der har et misbrug af nikotin, hash, marihuana, skunk og hasholie.

 

  1. Reducerer trang og abstinenser: Behandlingen hjælper med at reducere trang og abstinenser, hvilket er afgørende i din afvænningsproces. Stimuleringen af specifikke akupunkturpunkter frigiver endorfiner og andre neurotransmittere, hvilket kan mindske din trang til stoffer.
  2. Balancerer det nervøse system: Nålene i ørerne bidrage til at balancere det autonome nervesystem. Behandlingen har en beroligende effekt, hvilket er gavnligt for dig, der oplever angst eller uro som følge af afvænning.

  3. Forbedrer søvnkvaliteten: Mange personer, der kæmper med stofmisbrug, lider af søvnproblemer. Akupunktur er effektiv til at forbedre søvnkvaliteten ved at regulere dit melatoninniveaue og hermed fremme afslapning.

     

To-behandlingsforløb og omsorgsfuld opfølgning

Mit behandlingsforløb indebærer to sessioner, hvor vi gennemgår din individuelle situation og udarbejder en skræddersyet plan. De semi-permanente nåle skal forblive intakte i mindst 14 dage, og i tilfælde af, at en nål falder af, er jeg tilgængelig for at erstatte den uden ekstra omkostninger, da dette ikke betragtes som en selvstændig behandling.

 

RAB-godkendt akupunktur – sikrer dig kvalitet og økonomisk dækning

Som RAB-godkendt akupunktør opfylder jeg høje faglige standarder, og mine behandlinger er dermed dækket af Sygesikring Danmark samt de fleste sundhedsforsikringer. Dette sikrer, at du kan fokusere på din helbredelse uden bekymringer om økonomi.

 

Læs her hvordan sundhedspersonaler på sygehuse anvender akupunktur i misbrugsbehandling:

https://dsr.dk/fag-og-udvikling/sygeplejersken/arkiv/sygeplejersken-2004-28/afrusning-uden-brug-af-medicin/

https://dsr.dk/fag-og-udvikling/sygeplejersken/arkiv/sygeplejersken-1998-37/oreakupunktur-vinder-frem-i-europa/

 
Besøg min klinik i Randers midtby

Min klinik i Randers midtby er et roligt og trygt sted, hvor du kan få professionel støtte til at overvinde dit stofmisbrug. Kontakt mig for at starte din rejse mod et sundere og mere afbalanceret liv.

 

Kontakt mig i dag og book din tid på telefon 22 89 89 13, e-mail kontakt@teresa-baggins.dk, eller book din tid direkte online.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

 

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.