Skinnebensbetændelse

Online booking
Teresa Baggins Akupunktør Akupunktur Akupunkturbehandling i Randers RAB-godkendt Cupping Cuppingmassage Autoriseret sygeplejerske skinnebensbetændelse

Akupunktur mod skinnebensbetændelse – en naturlig behandling til smertelindring

Skinnebensbetændelse kan være en smertefuld tilstand, der ofte påvirker dig der har en aktiv livsstil eller dig, der udsætter dine ben for gentagne belastninger f.eks. på arbejde. Som både uddannet sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør kombinerer jeg traditionel medicinsk viden med akupunkturbehandlinger for effektivt at lindre din smerte og fremme helingen.

 

Hvordan virker akupunktur mod skinnebensbetændelse

Akupunktur er en holistisk tilgang, der fokuserer på at genoprette din krops balance og lindre dine symptomer. Når det kommer til skinnebensbetændelse, kan akupunktur hjælpe dig på følgende måder:

  1. Smertelindring: Ved at målrette akupunkturpunkter omkring det berørte område stimuleres din krops naturlige smertelindrende mekanismer.

  2. Reduceret inflammation: Akupunktur har antiinflammatoriske effekter, hvilket hjælper med at mindske hævelse og inflammation omkring dit skinneben.

  3. Forbedret blodcirkulation: Akupunktur øger blodcirkulationen, hvilket fremmer din heling ved at forsyne det berørte område med øget ilt og næringsstoffer.

  4. Stimulering af nervesystemet: Akupunktur påvirker nervesystemet og hjælper med at reducere din smerteoplevelse ved at påvirke nerveimpulser.

 

RAB-godkendt akupunktør sikrer tryghed og dækning

Som RAB-godkendt akupunktør opfylder jeg høje kvalitetsstandarder, hvilket gør mine behandlinger berettigede til dækning gennem Sygesikring Danmark og de fleste sundhedsforsikringer. Dette sikrer ikke kun høj kvalitet i behandlingen, men også en økonomisk tilgængelighed for dig som klient.

 

Her kan du læse en evidensbaseret artikel om fod- og underbenssmerter af Læge Palle Rosted:

http://www.akupunkturnyt.dk/wp-content/uploads/2011/05/Fod-og-underben.pdf

 

Min klinik i Randers midtby

Min klinik er centralt beliggende i Slotscentret i Randers. Det er et roligt og trygt sted, hvor jeg møder dig med forståelse for din situation. Jeg kombinerer min sygeplejefaglige viden med ekspertisen som RAB-godkendt akupunktør og skræddersyr din behandling efter dine behov og symptomer.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør


Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.