Menstruationssmerter

Online booking
akupunktur akupunktør akupunkturbehandling. RAB-godkendt Teresa Baggins Randers menstruation uregelmæssige menstruation cyklus

Lindring af menstruationssmerter gennem akupunktur

Hej! Jeg hedder Teresa Baggins. Jeg er autoriseret sygeplejerske samt RAB-godkendt akupunktør og har min klinik i hjertet af Randers. I klinikken tilbyder jeg effektive og professionelle behandlinger til kvinder, der oplever menstruationssmerter og uregelmæssige menstruationer.

 

En kvindes cyklus

En kvindes menstruationscyklus forløber sig optimalt i forhold til blødning, modning af æg og ægløsning hvis visse forskellige hormoner er afbalanceret og i harmoni. Hormonerne arbejder tæt sammen og påvirker hinanden i en helt bestemt rækkefølge. Visse faktorer kan forstyrre menestruationscyklussen såsom alder, stress, kost og dårlig livsstil. Disse forstyrrelser kan forårsage smerter og uregelmæssig blødning.

 
Hvordan virker akupunktur mod menstruationssmerter

Menstruationssmerter, også kendt som dysmenorré, kan være en meget udfordrende og smertefuld oplevelse for mange kvinder. Traditionel kinesisk medicin, som akupunktur bygger på, betragter smerte som et resultat af ubalance i kroppens energistrømme, også kendt som qi. Ved at indsætte tynde nåle på nøje udvalgte akupunkturpunkter på din krop genopretter akupunktur balancen i disse energistrømme og lindrer derved smerter.

 

1. Smertelindring: Akupunktur frigiver endorfiner, kroppens naturlige smertestillende stoffer, hvilket reducerer smerteoplevelsen ved menstruationssmerter.

2. Afslapning af livmodermuskulaturen: Nålebehandling afslapper de muskler, der forårsager kramper og smerter under menstruationen, hvilket skaber en mere behagelig oplevelse.

3. Regulering af hormoner: Akupunktur har vist sig at påvirke hormonelle niveauer, især prostaglandiner, der spiller en central rolle i reguleringen af menstruationssmerter.

4. Stressreduktion: Stress kan forværre menstruationssmerter. Akupunktur hjælper med at reducere stressniveauer og skaber en følelse af ro og velvære.

 

RAB-godkendt akupunktør – kvalitet og tryghed

Som autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør opfylder jeg høje standarder for uddannelse og praksis. Dette betyder, at mine behandlinger er sikre, effektive og dækkes af Sygesikring Danmark samt de fleste sundhedsforsikringer.

 

Besøg min klinik i Randers midtby

Besøg min klinik midt i hjertet af smukke Randers. Her kan du opleve ro og tryghed. Jeg vil stå klar til at lytte til dine behov, skræddersy en behandlingsplan og hjælpe dig med at opnå en smertefri og mere behagelig menstruationscyklus.

 

Kontakt mig i dag og book tid til en akupunkturbehandling i Randers! Ring på telefon: 22 89 89 13, på mail kontakt@teresa-baggins.dk, eller book din tid direkte online.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

 

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.