Kvalme

Online booking
akupunktur akupunkturbehandling Teresa Baggins Randers akupunktør sygeplejerske rab-godkendt

.

Akupunktur mod kvalme – lindring ved autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør i Randers midtby

Er du på udkig efter en effektiv behandling på kvalme. Så er akupunktur måske en løsning for dig!

Jeg hedder Teresa Baggins og er autoriseret sygeplejerske samt RAB-godkendt akupunktør. Jeg har en klinik i Randers midtby, hvor jeg tilbyder akupunkturbehandlinger mod kvalme.

 
Akupunkturbehandling mod kvalme

Akupunktur er effektiv og en sikker og naturlig metode til at reducere kvalme og opkastning. Behandlingsmetoden er særligt et godt valg hvis man er gravid, da den er nænsom, bivirkningsfri og uden risici. Behandlingen involverer indføring af tynde nåle på nøje udvalgte akupunkturpunkter på din krop, hvilket stimulerer dit nervesystem og der frigives biologisk aktive stoffer.

Ved at målrette specifikke akupunkturpunkter, såsom P6 som er et akupunkturpunkt på underarmen, har akupunktur vist sig at være særligt gavnlig ved kvalme, herunder graviditetskvalme, kemoterapiinduceret kvalme og postoperativ kvalme.

 

Læs her hvordan sygeplejersker behandler med akupunktur for kvalme:

https://dsr.dk/fag-og-udvikling/fag-og-forskning/akupunktur-kan-lindre-kvalme-hos-palliative-patienter/

 
RAB-godkendt akupunktur – tryghed og økonomisk dækning

Som RAB-godkendt akupunktør opfylder jeg høje faglige standarder og kvalifikationer. Dette sikrer ikke kun, at mine behandlinger er sikre og professionelle, men det betyder også, at mine akupunkturbehandlinger dækkes af Sygesikring Danmark samt de fleste sundhedsforsikringer. Dermed er det mere økonomisk overkommeligt for dig at modtage akupunkturbehandling.

 
Besøg min klinik i Randers midtby

Min klinik i Randers midtby er et sted, hvor du kan opleve den trygge og effektive fordel ved akupunktur. Jeg tilpasser hver behandling individuelt baseret på dine symptomer, medicinske historie og unikke behov. Mit mål er at levere resultatorienterede løsninger og forbedre din livskvalitet gennem praksis.

 
Besøg min klinik midt i hjertet af smukke Randers

Kontakt mig for en behandling, og lad os sammen skabe en skræddersyet plan for at lindre din kvalme og genoprette din balance.

 

Kontakt mig i dag og book tid til en akupunkturbehandling i Randers! Ring på telefon: 22 89 89 13, på mail kontakt@teresa-baggins.dk, eller book din tid direkte online.

 

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

 

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.