Iskias- og lændesmerter

Online booking
Teresa Baggins Akupunktør Akupunktur Akupunkturbehandling i Randers RAB-godkendt Cupping Cuppingmassage Autoriseret sygeplejerske

Lider du af iskias- eller lændesmerter? Akupunktur kan være svaret!

Som autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør med base i Randers midtby, tilbyder jeg effektive behandlinger mod iskias- og lændesmerter. Iskiassmerter, der ofte opstår som følge af irritation eller tryk på iskiasnerven, kan være invaliderende og påvirke din livskvalitet betydeligt. Akupunktur har vist sig at være en effektiv metode til lindring af iskiassmerter, og mine behandlinger er dækket af Sygesikring Danmark samt de fleste sundhedsforsikringer, takket være min RAB-godkendelse.

 

Hvordan virker akupunktur mod iskias- og lændesmerter

Akupunktur er en traditionel kinesisk medicinsk praksis, der har vist sig at være særdeles effektiv til at lindre smerter og fremme kroppens naturlige helingsproces. Når det kommer til iskiassmerter, fokuserer akupunktur på at stimulere specifikke akupunkturpunkter langs kroppens meridianer. Disse punkter er nøje udvalgt for at lindre blokeringer og genoprette en harmonisk strøm af energi, også kendt som “qi”.

Ved at indsætte tynde nåle på præcise steder aktiveres din krops smertelindrende system. Akupunkturen øger din blodcirkulation, reducerer inflammation og frigiver endorfiner, hvilket resulterer i smertelindring og forbedret bevægelighed. Især for iskiassmerter fokuserer behandlingen ofte på punkter i lænden, balderne og benene for at afhjælpe nervøs irritation og genoprette balancen.

 

Sygesikring Danmark og sundhedsforsikringer dækker

Som RAB-godkendt akupunktør opfylder jeg strenge kriterier, hvilket gør mine behandlinger berettigede til dækning af Sygesikring Danmark og de fleste sundhedsforsikringer. Dette gør det lettere for dig at få den nødvendige behandling uden at bekymre dig om økonomien.

 

Her kan du læse en evidensbaseret artikel om lændesmerter af Læge Palle Rosted:

http://www.akupunkturnyt.dk/wp-content/uploads/2011/05/Laendesmerter.pdf

 

Besøg min klinik i Randers midtby

Min klinik, centralt beliggende i Randers, tilbyder en tryg og professionel atmosfære, hvor jeg kombinerer min sygeplejebaggrund med ekspertise inden for akupunktur. Jeg skræddersyr mine behandlinger til dine individuelle behov og sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele forløbet.

Kontakt mig i dag for at få mere information eller at booke din første behandling. Lad os sammen arbejde mod at lindre dine iskiassmerter og genoprette din livskvalitet.

 

Kontakt mig i dag – ring på telefon: 22 89 89 13, på mail kontakt@teresa-baggins.dk, eller book din tid direkte online.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør


Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.