Hovedpine

Online booking

Akupunktur som naturlig behandling mod hovedpine – Teresa Baggins i Randers


Hvad er hovedpine

Hovedpine er en udbredt plage, der kan påvirke din dagligdag og hæmme din livskvalitet. Der findes forskellige former for hovedpine, men den mest almene er spændingshovedpine. Spændingshovedpine opstår typisk af psykiske eller af følelsesmæssige årsager. Spændingshovedpinen følges ofte med stress, depression og angst. Nogle gange kan den også udvikles ved mangel på søvn.

Den mest smertefulde form for hovedpine er migræne, hvor man ofte får kvalme og i nogle tilfælde kaster op. Der er flere faktorer som spiller ind ved migræne, såsom kvindens menstruationscyklus.


Akupunktur – en effektiv og naturlig behandlingsform

Akupunktur har sine rødder fra traditionel kinesisk medicin og har vist sig at være en effektiv metode til at håndtere hovedpine. I min klinik i Randers kombinerer jeg min sygeplejefaglige ekspertise med akupunkturteknikker for at skabe en holistisk tilgang til behandling af hovedpine, uanset om det er spændingshovedpine, migræne eller andre typer hovedpine.


Hvordan virker akupunktur mod hovedpine

Ved præcist at placere tynde nåle på specifikke akupunkturpunkter stimulerer din krops naturlige helingsproces. For hovedpine fokuserer behandlingen på at lindre dine muskelspændinger, forbedre din blodcirkulationen samt regulere dit nervesystem. Dette bidrager ikke kun til øjeblikkelig smertelindring, men kan også forebygge gentagne episoder af hovedpine.


Læs artiklen “Akupunktur har en dokumenteret virkning både ved migræne og spændingshovedpine” af Ruth Kirkeby, speciallæge i neurologi:

https://www.hovedpineforeningen.dk/nyheder/items/akupunktur-har-dokumenteret-virkning-bade-ved-migraene-og-spaendingshovedpine.html


Teresa Baggins – din professionelle akupunktør

Jeg er uddannet sygeplejerske samt RAB-godkendt akupunktør, hvilket gør at jeg kan skræddersy en behandling med en kombination af sundhedsfaglig ekspertise samt traditionel behandlingsmetode i min praksis.


Dækning af ‘Sygesikring Danmark’ og sundhedsforsikringer

Som RAB-godkendt akupunktør opfylder jeg høje kvalitetsstandarder, hvilket gør at mine behandlinger er berettiget til dækning af ‘Sygesikring Danmark’ og de fleste sundhedsforsikringer. Dette gør mine akupunkturbehandlinger mere tilgængelig og økonomisk overkommelig for dig, der søger en effektiv behandling mod hovedpine.


Besøg min klinik i Randers midtby

Klinikken er placeret i hjertet af smukke Randers. Det er et trygt sted, hvor du vil opleve en helhedsorienteret tilgang til behandling af hovedpine. Tag kontakt i dag.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør


Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.