Forkølelse

Online booking

Få lindring fra forkølelse med akupunktur hos mig i Randers

Velkommen til min akupunkturklinik i Slotcentret midt i hjertet af Randers.


Hej! Jeg er en erfaren sygeplejerske samt RAB-godkendt akupunktør med en holistisk tilgang til at hjælpe mine klienter med at opnå optimal sundhed og trivsel.


Hvad er en forkølelse

Forkølelse kan komme af forskellige årsager. Det kan komme af for meget træk eller kulde. Det kan også komme af virussmitte fra en anden smittet person. Symptomerne er typisk ondt i halsen, næseløb, utilpashed og nogle gange udvikler det sig til feber, hvor du skiftevis fryser eller har det varmt, hovedpine og ømme muskler.


Hvorfor akupunktur mod forkølelse

Akupunktur er en traditionel kinesisk behandlingsmetode, som er effektiv i lindringen af forskellige sundhedsproblemer, herunder forkølelse. Ved at stimulere specifikke akupunkturpunkter på din krop hjælper jeg med at styrke dit immunsystem. Dette er afgørende for at bekæmpe din infektion samt fremskynde din helingsproces ved forkølelse.


Min ekspertise som akupunktør og sygeplejerske

Som RAB-godkendt akupunktør og autoriseret sygeplejerske har jeg en unik kombination af faglig viden og erfaring. Jeg forstår vigtigheden af ​​at tilbyde en holistisk tilgang til sundhed, og mine akupunkturbehandlinger er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov.


Dækning af ‘Sygesikring danmark’ og sundhedsforsikringer

Da jeg er RAB-godkendt akupunktør sikrer jeg at mine klienter har adgang til mine akupunkturbehandlinger, hvor både ‘Sygesikring danmark’ dækker samt de fleste sundhedsforsikringer.


Besøg min klinik i Randers midtby

Min klinik, beliggende i Slotcentret i Randers midtby, er et roligt og indbydende sted, hvor du kan modtage en rolig men effektiv akupunkturbehandling.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at styrke dit immunforsvar og styrke dit helbred.


Læs også om min akupunkturbehandling mod bihulebetændelse her:

https://www.teresa-baggins.dk/behandlinger/bihulebetaendelser/

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør


Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.