Cupping

Online booking

Velkommen til Teresa Baggins’ Klinik i hjertet af Randers midtby

Jeg er RAB-godkendt akupunktør og autoriseret sygeplejerske og tilbyder en unik og effektiv behandling: Cupping massage


Hvad er Cupping massage

Cupping massage er en gammel metode, der kombinerer traditionel kinesisk medicin med moderne massageprincipper. Denne terapeutiske teknik involverer anvendelse af specielle kopper på huden, som skaber et vakuum og forbedrer blodcirkulationen, reducerer muskelspændinger og fremmer kroppens naturlige helingsproces. Cupping massage er en eminent behandlingsform til spændte og ømme muskler.

Under behandlingen placeres glaskopper på din hud, og en vakuumeffekt skabes ved at fjerne luften indeni kopperne. Dette skaber et sugekraft, som trækker huden og det øverste muskelvæv op i kopperne.

Cupping massage har flere potentielle fordele, herunder øget blodcirkulation, lindring af muskelspændinger og forbedret lymfestrøm. De runde mærker, der ofte ses efter behandlingen, skyldes blodkar, der udvides som følge af sugeeffekten, og de forventes normalt at forsvinde inden for nogle dage.

Behandlingsformen foretrækkes af mange eliteidrætsudøvere, da det er en hurtig og effektiv behandlingsform da den lindrer muskel- og ledsmerter meget hurtigere end andre former for massage. Hvis du døjer med ømme og spændte muskler, så er cupping massage lige noget for dig.


Klinik i Randers midtby

I min klinik vil du opleve en beroligende atmosfære, hvor du kan opleve fordelene ved cupping massage. Behandlingen kan lindre smerter og ubehag, forbedre fleksibilitet og give en dyb følelse af afslapning. Jeg anbefaler en kombinationsbehandling med cupping massage og akupunktur hvis du døjer med meget spændte og ømme muskler.


Book din behandling idag

Så hvis du leder efter en effektiv og dybdegående måde at lindre spændinger, forbedre din fysiske tilstand og fremme din generelle sundhed, så er cupping massage i min klinik det rigtige valg for dig.

Book din behandling i dag og lad os sammen skabe balance og harmoni i din krop.


Med omsorg,

Teresa Baggins RAB-godkendt Akupunktør Autoriseret Sygeplejerske Klinik i Randers Midtby

Cupping massage er effektiv mod følgende lidelser:

  • Ødemer
  • Ophobninger af affaldsstoffer (Blodcirkulation øges og affaldsstoffer har lettere adgang til urinvejene)
  • Muskelsmerter og muskelspændinger
  • Ledsmerter
  • Barnløshed
  • Migræne
  • Hovedpine
  • Spændinger i ryg og nakke
  • Myoser

Få massage med cupping i Randers

Cupping massagen får dine muskler til at slappe af og virke afspændende. Så hvis du har brug for en afslappende behandling, kan du booke cupping i Randers hos mig. Ring til mig på +45 22 89 89 13, send mig en email på kontakt@teresa-baggins.dk eller book direkte via mit online booking system.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

 

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.