Corona-senfølger

Online booking

Hej med dig og velkommen hertil!

Mit navn er Teresa Baggins, og jeg er både RAB-godkendt akupunktør og autoriseret sygeplejerske. I hjertet af Randers midtby driver jeg min klinik, hvor jeg specialiserer mig i akupunkturbehandlinger, der kan hjælpe dig med at tackle senfølgerne af corona.


Corona har efterladt mange af os med vedvarende udfordringer

Størstedelen af de mennesker som har været smittet med COVID-19 har haft milde symptomer og blev raske igen efter kort tid. Der er dog en mindre gruppe, som oplever langvarige senfølger efter sygdomsforløbet.


Corona-senfølger du kan have

  • Muskelsmerter
  • Åndenød
  • Hovedpine
  • Svimmelhed


Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandling

Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsform mod de ovenstående senfølger. Akupunktur er en behandling som er effektiv og har en naturlig tilgang til at lindre dine symptomer og genoprette din krops balance.


Besøg min klinik i hjertet af smukke Randers

I min klinik vil du opleve en rolig oase i Randers’ travle midtby, hvor du kan trække dig tilbage og nyde en stille stund i venteværelset. Her kan du nyde en lækker kop kaffe, te eller vand og du kan slappe af i behagelige omgivelser, mens du forbereder dig til din behandling. Jeg kommer ud efter dig når jeg er klar til din behandling.


Professionel behandling

Det er vigtigt at nævne, at mine behandlinger er dækket af Sygesikring Danmark, og de fleste sundhedsforsikringer dækker også mine behandlinger. Dette gør det lettere for dig at fokusere på din helbredelse uden at bekymre dig om økonomiske bekymringer.


Book din behandling idag

Jeg er her til at hjælpe dig med at genoprette din sundhed og trivsel. Lad os sammen tage det første skridt mod en sundere fremtid. Jeg ser frem til at byde dig velkommen i min klinik her i Randers.

Kontakt mig i dag og book din tid på telefon: 22 89 89 13, på email kontakt@teresa-baggins.dk, eller book din tid direkte online.


Med omsorg,

Teresa Baggins RAB-godkendt Akupunktør Autoriseret Sygeplejerske Klinik i Randers Midtby

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

 

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.