Bronkitis

Online booking

Velkommen hertil!

Jeg hedder Teresa Baggins. Jeg er RAB-godkendt akupunktør og autoriseret sygeplejerske. Det er mig som har denne akupunkturklinik i midt hjertet af Randers!

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig med akupunktur

Akupunktur er en effektiv metode til at lindre symptomer og forbedre livskvaliteten for dig, der lider af luftvejssygdomme som bronkitis. Ved at stimulere nøje udvalgte akupunkturpunkter øges din blodgennemstrømning og dit immunforsvar vil begynde at bekæmpe inflammationen.

 

Der findes to former for bronkitis – en akut og en kronisk bronkitis

Årsagen til begge tilstande er enten en virusinfektion eller bakterieinfektion. Akupunktur har vist at være ret effektiv som behandling mod bronkitis symptomerne.

 

Professionelt behandler

Jeg er RAB-godkendt akupunktør samt autoriseret sygeplejerske. Min dobbelte faglige baggrund sikrer, at du modtager en professionel og omhyggelig behandling. Som RAB-godkendt akupunktør overholder jeg strenge kvalitetsstandarder og etiske retningslinjer for at sikre din sikkerhed og velvære under behandlingen. Jeg kombinerer min sygeplejefaglige viden med traditionel kinesisk medicin for at skabe en holistisk tilgang til behandlingen af din luftvejssygdom.

 

Dækning af ‘Sygesikring danmark’ og sundhedsforsikring

Det er værd at bemærke, at mine behandlinger er dækket af ‘Sygesikring danmark’ og de fleste sundhedsforsikringer, hvilket gør det lettere for dig at investere i din sundhed.

 

Book en behandling idag i min klinik i Randers

Besøg min klinik i rolige og lækre omgivelser, hvor du kan sidde og nyde en stille stund med en kop kaffe, the eller vand. Bestil din tid i dag og tag det første skridt mod et sundere liv.

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør


Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.