Astma

Online booking

Hej og velkommen hertil!

Jeg hedder Teresa Baggins og jeg har min akupunkturklinik midt i hjertet af smukke Randers!

Astma og andre lungelidelser kan være yderst ubehagelige og begrænsende for dig, der lider af dette. De mest almindelige symptomer på astma er hoste og åndenød, men det kan også være pibende vejrtrækning eller en tendens til at få infektioner i lungerne. Det kan være til stor irritation i hverdagen at have astma og det kan sænke livskvaliteten.

 

Akupunktur er effektiv mod astma og andre lungesygdomme

Akupunktur er en del af den traditionelle kinesiske medicin og har været anvendt i århundreder til behandling af forskellige lidelser. Ved hjælp af tynde nåle, der indsættes i specifikke punkter på din krop, stimulerer akupunktur behandlingen dit immunforsvar samt din krops naturlige og helbredende processer.

Når det kommer til behandling af astma og lungelidelser, fokuserer jeg som akupunktør på at lindre dine symptomer som åndenød, hoste og brystspænding, samtidig med at jeg styrker dit immunforsvar. Akupunktur øger din blodcirkulation, hvilket kan lindre inflammation og reducere betændelsen i dine luftveje.

 

Akupunktur og medicin

En af fordelene ved akupunktur er, at det er en sikker og ikke-invasiv behandlingsmetode – behandlingen er naturlig og bivirkningsfrit. Akupunktur kan være et godt supplement til traditionel medicin, og behandlingen kan udføres sideløbende med medicinsk behandling uden negative interaktioner. 

 

Besøg min klinik i Randers midtby

I min klinik tilbyder jeg en omfattende behandlingsoplevelse, hvor jeg tager mig tid til at lytte til dig og forstå dine symptomer og udfordringer. Jeg udarbejder en individuel behandlingsplan baseret på dine specifikke behov.

 

Sygesikring Danmark og sundhedsforsikringer

Som RAB-godkendt akupunktør dækkes mine behandlinger af Sygesikring Danmark og er også omfattet af de fleste sundhedsforsikringer, hvilket hjælper dig med at få adgang til akupunkturbehandlinger uden at skulle bekymre dig om omkostningerne.

 

Book din tid til behandling idag i min klinik i Randers

Tag kontakt i dag og hør mere. Eller book din tid direkte her → Online Booking

Du kan også læse mere om hvordan det virker her: Hvad er akupunktur?

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

 

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

E-mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.