Akupunktur – Astma

Online booking

Det kan være til stor gene at have astma, fordi det skaber en vedvarende tilstand af irritation i luftvejene. Netop derfor tilbyder jeg en behandling med akupunktur mod astma i Randers, der har vist sig at være særlig effektivt.

Flere og flere danskere lider af astma og det kommer ofte i forbindelse med allergi. Antallet for lidelsen er stigende i Danmark. Astma fremprovokeres typisk af allergi mod støv, dyr, luftforurening, røg, mug eller af forskellig fødevarer. Det kan også være udløst af kemikalier, stress, rygning og forurening.

Tag kontakt i dag og hør mere. Eller book din tid direkte her → Online Booking

Symptomer på Astma

De mest almindelige symptomer på astma er hoste og åndenød, men det kan også være pibende vejrtrækning eller en tendens til at få infektioner i lungerne. Det kan være til stor irritation i hverdagen at have astma og det kan sænke livskvaliteten.

Jeg tilbyder specialiseret akupunktur mod astma i Randers, i min hyggelige klinik i midtbyen. Behandling med akupunktur er virksom på de fleste former for luftvejssygdomme.

Akupunktur mod astma er en virksom behandlingsform

Akupunktur er en effektiv behandling mod astma og andre luftvejssygdomme. Der findes forskellig medicin på markedet, som kan afhjælpe symptomerne på astma. Medicinen tages typisk i form som en inhalator. Til forskel for medicinering kan en behandling med akupunktur mindske eller fjerne symptomerne uden indtagelse af binyrebarkhormon. Det kan også bruges i kombination med medicin. Akupunktur kan betydeligt reducere og i nogle tilfælde helt fjerne behovet for medicin mod astma.

Hvis du lider af astma, vil jeg klart anbefale at du kommer forbi mig og afprøver akupunktur mod astma i min klinik i Randers og mærker forskellen på egen krop.

RAB Certificeret Akupunktør

Ofte bliver folk overrasket over, hvor stor en forskel et forløb med akupunkturbehandling kan gøre. En RAB-certificeret akupunktør som mig kan hjælpe din krop i balance. Det er en helt naturlig behandlingsform uden noget hokus pokus – ingen bivirkninger og ingen risici.

Akupunktur er derimod en omhyggelig behandling med små tynde nåle, der går ind og stimulerer nerverne og øger lokalt blodcirkulationen. Det gør ikke ondt og indstikkene foregår hurtigt og meget præcist.

Book tid til akupunktur mod astma i Randers i dag!

Kontakt mig i dag og find en tid til at få lavet akupunktur mod astma i Randers.

Behandlingen kan tage op til 60 minutter.

Du kan også læse mere om hvordan det virker her: Hvad er akupunktur?

HER FINDER DU MIG

Teresa Baggins

Autoriseret sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør

Adresse: Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C

Telefon: 22 89 89 13

Mail: kontakt@teresa-baggins.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.